Monday, 26 September, 2022

single post

  • Home
  • Voorwaarden voor koptelefoons die u moet kennen voordat u gaat winkelen
Blog

Voorwaarden voor koptelefoons die u moet kennen voordat u gaat winkelen

Hoofdtelefoons zijn in de loop der jaren zeer geavanceerd geworden. Verschillende modellen zijn tegenwoordig ontworpen om beter te presteren in verschillende omgevingen. Met andere woorden, u bent misschien iemand die veel reist en meer geneigd is om een ​​hoofdtelefoon met ruisonderdrukking te kopen dan iemand die het grootste deel van zijn tijd thuis doorbrengt met het luisteren naar muziek of films kijken via een hoofdtelefoon.

Dus bij het kopen of upgraden van een betere koptelefoon, zul je niet alleen verschillende stijlen tegenkomen, maar je zult ook te maken krijgen met een groep termen die specifiek zijn voor de koptelefoonindustrie. Ik wilde een paar dingen in dit artikel behandelen. Een van de meest voorkomende termen in verband met hoofdtelefoons om u te helpen een beter begrip te krijgen bij het kiezen van het beste paar voor een bepaald type luisteren.

Audiofiel is een term die je vrij vaak ziet bij het kopen van hoogwaardige koptelefoons. De term zelf verwijst naar het Griekse woord audio, wat ruwweg betekent om te luisteren of op te letten, en philos, wat ruwweg betekent dat je een vreemde filosofie hebt. Dus eigenlijk zijn audiofielen mensen die de geluidskwaliteit van de koptelefoon die ze gebruiken heel serieus nemen.

Bij het verwijzen naar koptelefoons beschrijft de term ruisonderdrukking Koptelefoons vergelijken die passieve ruisonderdrukking of actieve ruisonderdrukkingstechnologie gebruiken om ongewenste externe ruis te blokkeren. Het verschil tussen de passieve en actieve modellen is dat het geluid wordt geblokkeerd, daarom bouwt de headset in de loop der jaren een goede en strakke afdichting op.

Actieve ruisonderdrukking vereist een stroombron om de kleine microfoon te activeren die in de hoofdtelefoon zelf is ingebouwd. Het wordt meestal gevoed door een kleine batterijeenheid die is aangesloten op het hoofdtelefoonsnoer. De microfoon pikt het externe geluid om je heen op en speelt het geluid af via de oortelefoons met een uit-fase frequentie om het externe geluid naar je oor te neutraliseren.

Met actieve ruisonderdrukking kunt u omgevingsgeluid onderdrukken zonder het volume van de audio waarnaar u luistert aanzienlijk te verhogen. Dit is weer veel gezonder voor je oren!

Circumaurale hoofdtelefoons, een type hoofdtelefoon dat wordt beschouwd als standaard over-the-ear-headsets. Dit is een koptelefoon met een ingenieus ontwerp die in feite je oren omsluit, zodat audio binnenkomt en er niet veel ruis uit komt.

De Supreme Headphones worden over de oren geplaatst in plaats van ze volledig te bedekken. Ondanks het feit dat de koptelefoon erg licht is, lekt veel van de audio die je hoort en is meer stedelijk door geluiden van buitenaf.

Open koptelefoons hebben geen harde achterkant voor de oorschelpen. Het lekt veel audio uit de koptelefoon en zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid in de koptelefoon wordt geïntegreerd. Dit geeft je een meer natuurlijke luidspreker alsof je hem echt hoort.

0 comment on Voorwaarden voor koptelefoons die u moet kennen voordat u gaat winkelen

Write a comment

Your email address will not be published.